Každý deň budú raz Vianoce…

Vianoce milujeme všetci. Veľkí i malí. Aj ten najväčší „tvrďas“ na Vianoce zmäkne.

Sú to sviatky, keď po zháňaní darčekov, upratovaní, zhone, varení a pečení a nekonečných prípravách zasadneme všetci k slávnostne prestretému stolu a vnímame mäkký jas sviečok, vôňu ihličia, šťastný smiech, teplo domova. Keď je nám krásne, želáme si, aby to nikdy neskončilo. Čo s tým?
​Advent skončí. Vianoce skončia. Ale je tu skvelá správa. Pre Teba i pre mňa. Každý deň môžeš mať Vianoce!
Na Vianoce sa narodila Láska. Prišla k nám nežne a potichu. Nie v žiare reflektorov, len jemnom svite betlehemskej hviezdy. Nie honosne a neprístupne. Ale pokorne a skromne. Tá Láska sa volá Ježiš. Prišiel do Tvojich sviatočných chvíľ, ale aj do studených a mrazivých dní, do dní, v ktorých nebudeš mať vždy chuť sa smiať.
​Tebe aj mne priniesol ten najkrajší dar. Dar, z ktorého sa môžeš radovať po celý rok, nielen pod vianočným stromčekom. Priniesol Ti seba – Lásku a v nej večný život.
​Čo môžeš urobiť Ty, aby napokon nielen Vianoce boli krásne? Dar vďačne prijať a zašepkať: „Ďakujem.“

Zdieľať
Katka Cisariková

O autorovi Katka Cisariková

Je učiteľkou slovenského a anglického jazyka na základnej škole. Svoj čas najradšej venuje svojej rodine a priateľom. Taktiež rada cestuje, spoznáva nové miesta, číta, a pozrie si dobrý film. Je romantička a má rada kvety a stromy. Voľný čas rada trávi v prírode alebo niečo kreatívne vyrába.

Zanechať komentár

Váš email nebude zverejnený. Povinné položky sú označené *