Sme späť

Vitajte na našom blogu, ktorý má od februára úplne nový dizajn a veríme, že sa vám bude páčiť rovnako ako nám! Sme rady, že ste sa zastavili a na chvíľu sa stali súčasťou tejto online komunity. Je to miesto, kde môžete počúvať a zároveň aj porozprávať svoj príbeh.

Myslím, že nie je nič, čo by spojilo priateľov rýchlejšie ako sila príbehu. V podelení sa s ním nachádzame blízkosť. Keď takto ponúknem kúsok zo seba, v určitom slova zmysle idem s kožou na trh a zároveň, keď ty rozprávaš mne o svojich radostiach, zápasoch, som tam pri tebe – teším sa s tebou a plačem s tebou.

Nesnažíme sa tak nahradiť osobné stretnutia a vzťahy tvárou v tvár, ale vytvoriť miesto pre inšpiráciu, posilňovať hĺbku priateľstiev, nájsť nové a dúfame, že skoro zistíš, že nie si sama.

Aj ty ho máš, vieš? Príbeh. Uprostred neuprataného domu, nekonečného pracovného dňa, zahltená prípravou na skúšky, množstvom stretnutí, plných košov bielizne či plnej emailovej schránky, riadov v drese, žiješ svoj krásny príbeh.

Tak ťa chceme pozvať. Poď, sadni si k nám a vypočuj si naše príbehy. Každá si tu niečo nájde: Štýlová, Dobrodružná, Cieľavedomá, Hĺbavá, Blízka, Pohostinná, a možno už čoskoro nám aj ty rozpovieš svoj príbeh.

Zdieľať
Avatar

O autorovi Kim Shepperson

Už podľa mena zistíš, že Kim nie je Slovenka (a ani jej manžel nie je). Sú to Američania, ktorí od roku 2001 nazývajú Žilinu svojím domovom. Jej štyri deti hovoria po slovensky oveľa lepšie ako ona, dokonca aj jej osem ročný syn. Väčšinu dní ju nájdete v kuchyni pri príprave jedál, rozprávaní sa s priateľmi alebo upratovaní. Pri jej stole je stále miesto pre hostí. Cení si ľudí, ktorí sú otvorení, úprimní a praktickí. Nebojí sa hovoriť o svojich vlastných životných ťažkostiach a o tom, ako mení zmätok na dokonalosť. Miluje čítanie. Študovala za učiteľku a zdravotnú sestru a je známa použitím sekundového lepidla, keď sa jej deti porezali. Vôbec nie je nadšená, keď jej deti nevedia nájsť čisté ponožky, ktoré by si mohli obliecť do školy alebo keď nevyjde slnko.

Zanechať komentár

Váš email nebude zverejnený. Povinné položky sú označené *