Jesenné a zimné trendy

Letné slnečné počasie sa nám vytratilo akosi prirýchlo. Nahradili ho neočakávane chladné rána, horúci nápoj a veľké svetre, ktoré nosíme práve počas týchto zimných mesiacov. Áno, je to tak, je tu jeseň. So zmenami v ovzduší sa nám menia aj trendy v líčení. Z brondzovo opálenej pleti a rôznofarebných rúžov prechádzame do tmavších farieb.

Ako iste vieme, trendy na jednotlivé sezóny prichádzajú od tých najlepších vizážistov, aby dokonale dopĺňali kompletný look na módnych prehliadkach. Tieto mejkap trendy sa zdajú pre každodennú 5-minútovú rutinu nezvládnuteľné. Preto by som vám chcela priblížiť 3 jesenno-zimné trendy, ktoré sú jednoduché a určite si ich zamilujete.

1. Dymová linka

Mäkkou rozmazávateľnou ceruzkou na oči máte tento look vytvorený za pár minút. Stačí jemne orámovať oči a vatovou tyčinkou linku rozmazať. A najlepšie na tom je, že to nemusí byť perfektné!

Moje obľúbené:

  • Scandaleyes ceruzka od Rimmel
  • Multiplay ceruzka od Pupa (na fotke)

2. Trblietky na oči

O tom, že trendy sa vracajú svedčí aj tento trend s trblietkami. Na prvé počutie to neznie ako líčenie na každý deň, ale jemné trblietky v kútiku oka vyzerajú sofistikovane a nenápadne. Najmä, ak zvyšok mejkapu ponecháme jemným.

Moje obľúbené:

  • Trblietky v prášku od Aden cosmetics (na fotke)
  • Mejkap kolekcia glitrov od BH cosmetics

3. Tmavé pery

Znovu tu máme tmavé a výrazné pery. A znovu to milujeme. Tmavé rúže krásne vyzdvihnú bledšiu pokožku a vyzeráme akoby sme strávili pred zrkadlom viac ako v skutočnosti. Ak si myslíte, že nemáte dosť odvahy nosiť takéto rúže, skúste tento trik. Najprv si skúste naniesť rúž v bezpečí vášho domova a nosiť ho pri bežných domácich prácach. Uvidíte, že ak sa párkrát zahliadnete v zrkadle, po chvíli vám tmavý rúž nepríde na vás až taký nezvyčajný. Takto som začínala aj ja, a verte trvalo mi zopár mesiacov, kým sa mi podarilo vyjsť von.

Moje obľúbené:

  • Lasting finish by Kate rúž, odtieň 107
  • Lasting finish, odtieň 120 – Cutting edge (na fotke)

Chela by som vás teda povzbudiť aby ste vyskúšali niečo nové a vyšli z komfortnej zóny. Nenechajte sa odradiť dokonalými modelkami alebo klamstvami o tom, že nie ste dosť krásne alebo šikovné. Štandardy na výzor v dnešnej spoločnosti sú nesplniteľné, a tak sa nežeňme za niečím, čo nie je potrebné meniť. Krása podľa mňa nie je to, ako človek vyzerá, ale ako vníma seba samého a svoje okolie. Pochádza z oveľa väčšej hĺbky…

 

Zdieľať
Ivana Kožlejová

O autorovi Ivana Kožlejová

Ivana je študentkou ekonómie a miluje svet analyzovať a organizovať. Na druhej strane sa jej umelecká časť derie na povrch cez umenie v makeupe. Makeup je pre ňu vášeň, hobby a práca zároveň, a nemanaľovanú tvár berie ako biele plátno. Úžasne je pre ňu vidieť tak mnoho rôznych tvárí, ktoré krásne slovenské ženy ponúkajú. Má milujúceho manžela, s ktorým vytvárajú otvorený a teplý domov v Prešove. Majú troch veľmi poslušných psíkov, ktorých si hneď všetci obľúbia a majú radi spoločné prechádzky v pätici. Jej prácu môžete sledovať na facebooku a instagrame pod názvom @ivakmakeup.

Mohlo By Vás Tiež Zaujímať

Zanechať komentár

Váš email nebude zverejnený. Povinné položky sú označené *