Buďte ku mne milí, som žena za volantom

Dnes sme na http://www.muzom.sk, pridajte sa k nám tam!

muzomandrea

Zakaždým, keď si začínám myslieť, že mi to už za volantom ide celkom dobre, príde nejaký chlap s chlapskou poznámkou, a moje šoférske sebavedomie klesne na bod mrazu. 

Nedávno som sa snažila vycúvať z hustého radu predpanelákových áut, a kedže som nechcela ďalšiu ozdobu na laku auta, tak som požiadala vonku postávajúceho souseda aby ma navigoval. Najprv nebola žiadna reakcia a potom sebavedome zahlásil: “Pani, veď tam máte miesto pre tri kamióny”. Potom sa stala neuveriteľná vec, milý sused pristúpil k môjmu autu, otvoril dvierka a požiadala ma aby som vystúpila, že on mi to vycúva radšej sám. Ja som naozaj v tom šoku vystúpila, ale musím priznať, že mu to cúvanie išlo o čosi lepšie ako mne. Keď som odchádzala, ešte sa švihácky naklonil k môjmu okienku a zahlásil: “Keby ste potrebovala kondičné jazdy, som vám k dispozícii, bývam na druhom.” clanok pokracuje na muzom.sk

Zdieľať
Andrea Mikletičová

O autorovi Andrea Mikletičová

Andrea pracuje ako fyzioterapeutka a svoju prácu má veľmi rada. Okrem toho má rada ešte kopu ďalších vecí a ľudí. Patria sem hlavne traja neustále hladní chlapci, jeden skvelý manžel, veľký chlpatý štvornohý miláčik, najkrajšie západy slnka na svete na kopci za domom, jej dedinka na Morave a dobrá káva na terase. Rada cestuje, sníva a vždy má rozčítanú nejakú knižku.

Mohlo By Vás Tiež Zaujímať

Zanechať komentár

Váš email nebude zverejnený. Povinné položky sú označené *