, , , , ,

Drahé priateľky

banana_2

Odkedy sme spustili blog uplynuli dva týždne.

Sme povzbudené aké veľké množstvo ľudí stránku navštívilo a tiež sa tešíme zo všetkých „like“ na Facebooku. Chceme však počuť od vás niečo viac; niečo viac osobné….vaše slová.

 

Ako sa vám to celé zatiaľ páči?

Čo si myslíte o témach a článkoch? Sú pre vás zaujímavé?

Páči sa vám obzvlášť niektorý z článkov?

O akých témach by ste chceli ešte viac čítať?

 

Blogovanie je nová vec. Nielen na Slovensku, ale na celom svete. Pravidlá sú iné resp. možno práve ich nedostatok  v tom, čo znamená „správne písanie“ to robí celé iným. Blogovanie je žáner, ktorý dáva priestor na chyby. Jeho zámerom je byť neformálny a vytvárať priestor na diskusiu. Prosím, majte to pri čítaní na pamäti a ak máte na niečo názor pozývame vás povedať to v komentoch, ktoré nájdete pod každým článkom.

V súčasnej dobe máme v pláne zverejňovať nové články 2 krát týždenne. Váš názor nám pomôže pri ďalšom plánovaní.

Objavujeme svoj „​​hlas” a chceme sa oň s vami podeliť; chceme tiež tu online vytvoriť miesto, kde sa vzájomne poznáme a cítime sa bezpečne zdieľať s vami príbehy z nášho života.

Tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Za tím,

Kimberly

Zdieľať
Avatar

O autorovi Kim Shepperson

Už podľa mena zistíš, že Kim nie je Slovenka (a ani jej manžel nie je). Sú to Američania, ktorí od roku 2001 nazývajú Žilinu svojím domovom. Jej štyri deti hovoria po slovensky oveľa lepšie ako ona, dokonca aj jej osem ročný syn. Väčšinu dní ju nájdete v kuchyni pri príprave jedál, rozprávaní sa s priateľmi alebo upratovaní. Pri jej stole je stále miesto pre hostí. Cení si ľudí, ktorí sú otvorení, úprimní a praktickí. Nebojí sa hovoriť o svojich vlastných životných ťažkostiach a o tom, ako mení zmätok na dokonalosť. Miluje čítanie. Študovala za učiteľku a zdravotnú sestru a je známa použitím sekundového lepidla, keď sa jej deti porezali. Vôbec nie je nadšená, keď jej deti nevedia nájsť čisté ponožky, ktoré by si mohli obliecť do školy alebo keď nevyjde slnko.

2 komentárov na “Drahé priateľky

  1. Avatar

    Som veľmi rada, že sa niekto podujal na takýto blog pre ženy po slovensky. Už rokami čítam a čerpám z bohatstva anglických blogov a stránok. Naučila som sa veľa a pomáha mi to v mojej úlohe manželky, matky siedmych detí, kresťanskej službe a zároveň spravovaní tejto veľkej domácnosti. Je mi však ľúto, že je málo dobrých zdrojov po slovensky v tejto oblasti. Už roky mám na srdci začať nejaký slovenský blog pre veriace ženy a matky, ale nejako doteraz nebol na to správny čas. Takže som sa veľmi potešila, keď som videla Napokon krásne. Len pokračujte v práci.

    • Kati

      Dakujeme, urcite budeme v tomto pokracovat. Verim ze je toto zaciatok niecoho velkeho. Miesto kde sa budeme stretavat a kde mozeme byt uprimne :)

Zanechať komentár

Váš email nebude zverejnený. Povinné položky sú označené *